Sales Improvement

Dankzij onze Sales Improvement acties verbeteren uw verkoopactiviteiten substantieel en behaalt u snel, blijvend resultaat. Onze Sales Improvers zijn specialisten in verkoopresultaat door middel van commercieel verandermanagement. Zij zijn in staat om samen met u te bedenken hoe bestaande situaties effectief veranderd kunnen worden. Sales Improvers verzorgen onder andere Sales Improvement Analyses, ze ontwikkelen Sales Strategieën en ze optimaliseren Sales Processen. Er wordt meegedacht over de USP van uw organisatie en over hoe uw organisatie meer rendement kan behalen.

Sales Improver

De Sales Improver is een verkoopdirecteur of salesmanager met jarenlange saleservaring en bewezen succes in commerciële organisaties. Praktijkmensen die met ‘hun beide voeten in de klei hebben gestaan’. Sales mensen pur sang die zaken snel herkennen. En over die salesprocessen heldere, bondige rapporten schrijven en met praktische oplossingen komen. Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek met een van onze Sales Improvers.

Realiseer uw verkoopdoelstellingen

Het doel van Sales Improvement is het realiseren van uw verkoopdoelstellingen. Tijdens een analyse leggen we de vinger op de zere plek, waarbij we direct een concreet stappenplan maken dat is afgestemd op uw situatie. We creëren altijd draagvlak bij de medewerkers en gaan daarna samen met u aan de slag. Onze aanpak is praktijkgericht en to the point. Van Sales Improvement Group ontvangt u geen dikke rapporten maar een concreet plan van aanpak dat we samen met u in de praktijk brengen. Waarbij u zeker weet dat de juiste stappen in de juiste volgorde worden gezet om uw verkoopdoelstellingen te realiseren.

Space Concept®

De Sales Improvers werken volgens het SPACE Concept®. Dit concept bestaat uit vijf fasen:

  • Sales Improvement Analyse
  • Plan van Aanpak
  • Acties (diensten)
  • Coaching
  • Evaluatie
Tijdens een Sales Improvement Analyse bepalen we de huidige situatie en maken een gedegen voorbereiding voor de te ondernemen Acties. Daarnaast analyseren we de bij uw organisatie best passende stijl van commercieel verandermanagement.

Dankzij de gefaseerde aanpak van het SPACE Concept® ontvangt u vervolgens een helder en praktijkgericht Plan van Aanpak. Hiermee halen we met u daadwerkelijk meer resultaat uit uw verkoopproces. De volgende fase, Acties, kan dan van start. Met Coaching zorgen we, ook ná het verandertraject, voor blijvende veranderingen in de praktijk. Tastbaar resultaat, dat is hét doel van onze coaching. Uiteindelijk bepalen we samen met u tijdens de Evaluatie hoeveel resultaat onze dienstverlening u heeft opgeleverd.

Neem contact op met onze Sales Improvers

Wij helpen u graag bij het herpositioneren van uw bedrijf in de markt. Bent u klaar voor meer omzetgroei en winstmaximalisatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Sales Improvement Group.

Neem contact op

Sales Improvement

  • Professionaliseer uw verkoopafdeling
  • Realiseer omzetgroei
  • Meer marge op uw verkoop
  • Herpositionering in de markt


Neem contact met ons op

Lees ook een van onze Whitepapers

Cruciale factoren in een Sales veranderingstraject
Succesvol CRM gebruik
Maximaliseer de verkoopwaarde van uw bedrijf
Perfecte coaching in 5 stappen
Welk bonus- en beloningssysteem motiveert?
Welk trainingsbureau maakt mijn verkopers beter?

Deel