Mark Ligtenbarg

Sales Improver

  088-7722327
  E-mail Mark
  LinkedIn


Eerdere beroepen

Vertegenwoordiger, Account Manager, Key Accountmanager, Sales Director en Managing Director.

Branche ervaring

FMCG, Food, Productie, Transport en Logistiek, Handelsbedrijven, BtC, BtB.


mark-ligtenbarg


Achtergrond

Mark is ruim 30 jaar werkzaam in diverse internationale management- en salesrollen bij voornamelijk productiegerichte bedrijven, zowel familiebedrijven als multinationals. Begonnen als vertegenwoordiger groeide hij door naar sales director en eigenaar / managing director.

Hij heeft vele facetten van sales doorlopen en is daardoor een ideale sparringpartner voor het management en vormer van draagvlak voor verandering in alle lagen van de sales organisatie.

In zijn tijd bij het Korps Mariniers heeft Mark het belang ervaren van een optimaal functionerend team in de breedste zin van het woord. In sales ziet hij dit niet anders. Het team is zo sterk als de zwakste schakel. Door zich breed in de organisatie te positioneren weet hij draagvlak te creëren om de gewenste resultaten te behalen.

Mark weet met zijn brede ervaring, opleiding en persoonlijkheid de pijnpunten te benoemen in sales organisaties en ze praktisch en resultaatgericht te optimaliseren.


Ambitie

Mijn ambitie heb ik werkelijkheid gemaakt door bedrijven te adviseren hun sales te optimaliseren.

Ik haal mijn motivatie en energie uit het mede ontwikkelen van een optimaal opererende en renderende verkooporganisatie. Kernwoorden zijn voor mij samenwerken, plezier en succes!