Jan van Megen

Sales Improver

  088-7722319
  E-mail Jan
  LinkedIn


Eerdere beroepen

Algemeen Directeur Nederland, Algemeen Directeur Benelux, Sr. Directeur Marketing & Business Development Europa, Commercieel Directeur

Branche ervaring

Medische Technologie, Groothandel, Zakelijke Dienstverlening, Financiële Dienstverlening, Maak Industrie, Informatie Technologie en Logistiek. Binnen zowel het MKB-bedrijf als internationale beursgenoteerde ondernemingen.


jan-van-megen


Achtergrond

Jan heeft ruim 30 jaar internationale management en sales ervaring binnen uiteenlopende industrieën en heeft bewezen mensen, organisaties en hun markpositie te laten groeien. Hij weet de dynamiek binnen bedrijven en markten snel te doorgronden en tot de kern van de uitdagingen te komen. Jan werkt altijd vanuit het perspectief van de klant. Dankzij zijn pragmatische creatieve geest, open manier van communiceren en oprechte interesse in markten, mensen en teams weet Jan de groei kansen te identificeren en deze met u te verzilveren.

Ambitie

Ik wil mijn kennis en ervaring inzetten om uw commerciële succes verder uit te bouwen. Als uw partner wil ik in een langdurige nauwe samenwerking meebouwen aan uw commerciële resultaat. Dit met maar 1 doel uw bedrijf en medewerkers beter en succesvoller maken. Altijd hands-on, resultaatgericht en met veel plezier en energie in alles wat we doen en samen realiseren.

Projecten

Blogs

Leren van Mike Tyson: Wat doe je nu Corona harde klappen uitdeelt?

Lees verder

10 Tips voor een professionele gespreksvoorbereiding

Lees verder

4 generaties in je salesteam

Lees verder