Branches

Sales Improvement Group is in iedere branche actief. De uitgebreide branche- en productkennis van de Sales Improvers en Sales Trainers is een enorme pré. Ze hebben meer in huis dan alleen verstand van het vak Sales. Want daarnaast hebben zij ook een nuchtere en open kijk op de zaak.

De grote diversiteit aan werkervaring in uiteenlopende branches is niet te onderschatten. Meestal namelijk, dient de aanpak in een bepaalde branche als voorbeeld voor een andere. Deze uitwisseling van kennis en ervaring tussen branches is één van de sterke punten van Sales Improvers en Sales Trainers. Hieronder een overzicht van de branches waarin Sales Improvement Group hoofdzakelijk actief is. Daarin vindt u een selectie van bedrijven waarbij wij verkoopresultaten verbeteren.

Ervaringen van klanten

Onze klanten kunnen u mogelijk nog beter overtuigen van onze kwaliteiten. Waarom is het ook voor ú nuttig om Sales Improvement Group in te schakelen? Wie kan u dat beter vertellen dan zij.

Citaat Cedeo klantenonderzoek: "Ik zou ze niet aan m’n concurrenten aanbevelen, aan alle anderen wel."

Als u op onderstaande branche klikt, vindt u een selectie van bedrijven met wie wij samenwerken. Ook onze specialisten in verkoopresultaat informeren u graag over eerder behaalde prestaties.

Financiële Dienstverlening
Food & Agri
Groothandel & Industrie
ICT
Zakelijke Dienstverlening

Meer omzet en rendement uit uw sales en organisatie halen?

contact opnemenVraag meer informatie aan over onze werkwijze, of maak direct een afspraak voor een oriënterend gesprek met een van onze specialisten.

Neem contact met ons op

Deel