Coaching

Coaching is de vierde stap in het SPACE Concept® en wordt verzorgd door Sales Improvers en Sales Trainers. Afhankelijk van het gekozen traject. Sales coaching zorgt ervoor dat de in een verandertraject besproken veranderingen ook daadwerkelijk beklijven in de praktijk. En dat de aangereikte gesprekstechnieken nog beter toegepast worden in de dagelijkse praktijk. De wisselwerking tussen Sales Improvers en Sales Trainers biedt een optimale coaching. Vraag eenvoudig meer informatie aan via ons informatieformulier.

Sales Improver als coach

In deze fase is een Sales Improver de professionele coach: hij zet de lijnen uit en geeft richting aan. Hij begeleidt, werkt mee en haalt het beste in uw mensen naar boven. Totdat zeker is dat het verandertraject ook blijvend tot verbetering leidt en u concludeert dat u meer verkoopresultaat behaalt: tastbare resultaatverhoging, dat is hét doel van onze sales coaching. De leerdoelen zijn exact afgestemd op de behoeften van uw medewerkers. Dit wordt vastgelegd in een individueel Coachplan, zodat uw medewerker weet waar hij met de salesmanager samen gericht aan kan werken. Tijdens en aan het einde van het SPACE Concept® traject evalueert uw Sales Improver samen met u de resultaten.

Sales Trainer als coach

Samen met de Sales Trainer worden de leerdoelen exact afgestemd op de behoeften van uw medewerkers. Dit wordt vastgelegd in een individueel Coachplan, zodat uw medewerker weet waar hij met de salesmanager samen gericht aan kan werken.

Met dit persoonlijk Coachplan worden ontwikkelingen en vorderingen gevolgd. De Sales Trainer helpt in deze fase uw mensen om de aangereikte commerciële vaardigheden nóg beter in de praktijk toe te passen. De Sales Trainer begeleidt, werkt mee en haalt het beste in uw mensen naar boven. Tot zeker is dat de veranderingen die in gang zijn gezet ook blijvend tot verbetering leiden. Tot u concludeert dat u meer winst behaalt. Tijdens en na het traject is de evaluatie van uiterst belang.

Wij helpen u graag bij het het coachen van uw sales team. Bent u klaar voor meer omzetgroei en winstmaximalisatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Sales Improvement Group.

Deel